Luxusní vintage nábytek, který zapadá do moderních interiérů? ANO!

Není vintage jako vintage, souhlasíte? U vintage nábytku hraje roli více faktorů, než jen jeho stáří. Klíčová je nejen zajímavost samotného kousku, celková kvalita nábytku, ale také jeho kvalitní restaurování provedené s důrazem na každý detail.

Pryč jsou doby, kdy vintage nábytek nešel zakomponovat do moderních interiérů. Dnes se staré mísí s novým a interiér tak dostává úplně jinou dimenzi. Eklektický interiér se dnes považuje za vytříbený a nadčasový. O tom ale jindy! 

 

Dnes je vintage nábytek víc než jen starý kus s historií – stává se nadčasovým, funkčním a stoprocentně plní svůj účel. U vintage nábytku se však  jedná o větší investici a proto vybírejte uvážlivě a ze zdrojů, které si nejdříve ověříte.

U nás v CODE Concept spolupracujeme s firmou DePagter, která vintage nábytek restauruje do naprosté dokonalosti, od samotného designu až po funkčnost. Jejich kousky jsou atraktivní, vhodné a vkusné do moderních interiérů a dnes bych ráda směřovala tento článek na téma: 

PROČ SI POŘÍDIT UNIKÁTNÍ VINTAGE NÁBYTEK PRÁVĚ U NÁS V CODE CONCEPT

1/ Spolupráce s kvalitními restaurátory

Kvalitní restaurování vintage nábytku je klíčové. Ne vždy však přináší očekávaný výsledek. Někdy nábytek vypadá hezky, ale jeho funkčnost už není ideální. Jindy patina působí spíše lacině a neautenticky. Můžete tak skončit s drahým kouskem, který svou kvalitou a původem neodpovídá vysoké ceně, a navíc ho nebudete moci plně využít kvůli nedostatkům ve své funkčnosti.

U nás máte jistotu, že se vám nic takového nestane. Nábytek DePagter je restaurován do nejvyšší kvality, který je plně funkční, nádherný svým designem a kvalitou ruční práce.

2/ Luxusní vzhled vintage, který zapadá do moderních interiérů

Jedním z hlavních důvodů, proč lidé milují vintage nábytek DePagter, je jeho patina, která působí luxusně, úhledně a velmi moderně, nikoli lacině. Klade se velký důraz na to, aby nábytek harmonicky zapadl do moderních, skandinávských, bohémských i eklektických interiérů, což vyžaduje cit pro vkus a styl.

U tohoto vintage nábytku se můžete těšit na ručně tvořenou patinu a originální malbu – speciální lak s vysokým leskem, který vyzařuje eleganci a sofistikovaný vzhled. Povrch patiny je zpracován s maximální péčí o kvalitu i estetiku.

3/ Unikátní design, který neomrzí

Každý kus tohoto vintage nábytku je originál vyrobený v minulosti z kvalitního, tvrdého borovicového nebo jilmového dřeva. Nábytek má své specifické potřeby při restaurování, což znamená, že žádné dvě skříňky, komody či skříně nebudou stejné – ať už jde o patinu, kresbu dřeva, styl, design nebo velikost. Každý kus je výjimečný a je ideální volbu pro ty, kteří hledají skutečně jedinečný prvek do svého interiéru. Tyhle kousky budete prostě obdivovat!

4/ Výjimečné kousky do výjimečných interiérů

Pokud toužíte po něčem, co dodá vašemu domovu sofistikovaný vzhled a vytvoří zároveň útulnou atmosféru, DePagter vintage nábytek je přesně to, co potřebujete. Tyto kousky pozvednou váš interiér na vyšší úroveň a dodají mu jedinečný charakter – stanou se jeho ústředním prvkem.

Tento nábytek je pro každého, kdo si přeje mít doma výjimečný kus nábytku, který zaujme na první pohled a přináší radost po mnoho let. Pro každého, kdo rád ocení kvalitu řemeslné práce a design lahodící oku.

 

Na závěr bych dodala, že luxusní vintage nábytek je středobodem, který do vašeho interiéru vnese nejen krásu a eleganci, ale i příběh. Každý kus je originál s vlastní historií a jedinečným zpracováním, které mu dodává nadčasový charakter. Kvalitní restaurace zajišťuje, že si tyto výjimečné kousky uchovají svůj šarm po mnoho dalších let.

Pokud hledáte vintage nábytek, který v sobě snoubí funkčnost, uměleckou hodnotu a styl, naše nabídka je přesně tím, co váš interiér potřebuje. Rádi pomůžeme s výběrem toho „vašeho“ jedinečného kousku.

 


Napsat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být schváleny před zveřejněním.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

Zobrazit vše
Example blog post
Example blog post
Example blog post