Co na podzim nevynechat v naší kavárně?

Podzimní dny jsou jako stvořené zastávku v kavárně, kde se můžete schovat před sychravým počasím, zahřát se a vychutnat si něco lahodného. Naše kavárna je pro tento čas jako dělaná – atmosféra s příjemným, teplým světlem a přírodními prvky okamžitě navodí pocit hygge pohody.

Kromě výběrové kávy, lahodných sendvičů a domácích dortů je zde pár tipů, co u nás rozhodně nevynechat v podzimním období. S tímto se budete cítit naprosto hyggelig!

1. Chai latte od Black Sense Chai

Pokud jste milovníci kořeněných nápojů, pak musíte vyzkoušet chai latte u nás. Používáme kvalitní organický sirup od Black Sense Chai, který je bez přidaných látek a rafinovaného cukru. V každém doušku ucítíte teplo skořice, hřebíčku a kardamomu, které vás zahřejí od hlavy až k patě. Je to perfektní způsob, jak se ponořit do podzimní atmosféry. A ten kdo se nechce vzdát kávy, pak je tady varianta Dirty Chai s shotem kávy.

2. Latte s domácím pumpkin spice sirupem

Podzim by nebyl podzimem bez pumpkin spice latte! U nás si jej nyní můžete vychutnat s naším vlastním domácím pumpkin spice sirupem, který je připravený z čerstvých dýní a kombinace podzimního koření. Náš sirup je vyvážený a odnese vás na příjemné vlně do světa teplých barev a podzimního listí. Ideální pro každého, kdo miluje sezónní speciality.

3. Domácí brownie se slaným karamelem

Naše domácí brownie se slaným karamelem je naše stálice a na podzim totální bestseller spolu s mrkvovým dortem! Podzim bez brownie není podzim, souhlasíte? Naše brownie je plné kvalitní čokolády a kakaa v kombinaci s karamelem a crunchy solí. Byl by hřích jej alespoň jednou nezkusit. Skvělý kontrast chutí, na který jen tak nezapomenete. Ke kávě naprostá lahůdka.

4. Tvarohový koláč se sezónním ovocem

Dalším skvělým podzimním kouskem z našeho menu je tvarohový koláč se sezónním ovocem. Lehké tvarohové těsto a svěží sezónní ovoce jako jablka, hrušky nebo švestky jsou dokonalou kombinací pro podzimní mlsání. Tento koláč si skvěle rozumí s našimi sypanými čaji, o kterých se rozepíšu níže.

5. Sypané čaje pro každou náladu

Pokud jste spíše na čaj než kávu, v naší kavárně najdete na podzim širokou nabídku sypaných čajů jako zelený, jasmínový, bylinkový, ibiškový, ovocný, earl grey, ceylon nebo roiboos. Sypaný čaj vás dostane svým aroma a výběrovou chutí. U nás si užijete rovnou celou konvici čaje, takže si můžete opravdu vydechnout v ruchu velkoměsta.

6. Shakshouka z víkendového brunch menu

Z našeho víkendového brunche bychom na podzim určitě doporučili naši vyhlášenou šakšuku. Šakšuka je maghrebi pokrm z grilovaných paprik, rajčat, orientálního koření a koriandru se zapuštěnými vejci. U nás ji nabízíme s fetou nebo pikantní klobáskou mangalica. Pokud existuje pokrm, který vás příjemně zahřeje, zasytí a naladí, pak je to naše shakshouka. Naprostý výbuch chutí, který je vytuněný do dokonalosti. Rozhodně pokrm, který na našem menu neopomeňte!

Ná závěr už jen dodám, že podzim v naší kavárně je plný chutí, vůní a atmosféry, která vás zaručeně zahřeje. Ať už máte chuť na sladké nebo slané, na kávu nebo čaj, naše nabídka vám pomůže zpříjemnit si sychravé podzimní dny. Těšíme se na vaši návštěvu!


Napsat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být schváleny před zveřejněním.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

Zobrazit vše
Example blog post
Example blog post
Example blog post