Co pro nás znamená urban chic?

Urban chic je styl v bydlení, který se zaměřuje na moderní a stylizované prvky s nádechem městského života. Tento styl využívá prvky, jako jsou kov, sklo, beton, stíněná osvětlení a moderní linie, aby vytvořil trendy, sofistikovaný vzhled.

Moderní nádech každého interiéru

I když není styl urban chic stále obecně tak rozšířený, existuje mnoho důvodů, proč si ho může široká veřejnost zamilovat. Jedním z nich je to, že přináší moderní  vzhled do vašeho domova. Urban chic se navíc neustále vyvíjí, přináší nové trendy a designy, ale lze ho zkombinovat i s konzervativnějšími styly, jako např. modern rustic, který však má nádech spíše venkovského stylu.

Vyjádření osobnosti

Pro nás znamená styl urban chic další možnost, jak vyjádřit svou osobnost a přizpůsobit svůj interiér tak, že se v něm budete cítit jako doma. V naší nabídce tak naleznete např. ratanová světla, stojací lampy, lampičky na stůl, ale také stoly nebo skříně, které do tohoto modernějšího stylu zapadají.

Praktičnost a funkčnost

Dalším důvodem, proč vás styl urban chic jistě zaujme je jeho praktičnost a funkčnost. Materiály používané v tomto stylu jsou obvykle velmi odolné a snadno se udržují. To je zvláště užitečné pro rodiny s dětmi nebo domácími mazlíčky, kteří mohou sem tam nějaký škrábanec nebo nechtěnou kresbu pastelkou vytvořit.

Nejen do města

Neznamená to však, že je urban chic vhodný jen pro městské byty nebo městský styl života. Pokud máte moderní byt, může být urban chic ideální pro vytvoření sofistikovaného a moderního prostředí. Pokud máte starší dům, urban chic může být vhodný pro přidání moderních prvků a oživení prostoru.

Radost experimentovat

Urban chic nabízí možnost experimentovat s různými texturami a barevnými kombinacemi. Materiály používané v tomto stylu jsou obvykle neutrální a jednoduché, což umožňuje kombinovat je s jinými barvami a texturami. Schválně například prozkoumejte naší nabídku jednobarevných polštářů a zkuste se zamyslet, zda by kombinace některých z nich nevdechla moderní osobitý vzhled i vašemu obývacímu pokoji.

Závěrem lze říci, že je pro nás urban chic skvělým doplňujícím stylem a způsobem, jak prolnout moderní prvky do kurátorského výběru nábytku a bytových doplňků. Na našem e-shopu najdete řadu produktů, které tento styl zastupují a pokud vás z našeho popisku tento styl zaujal, pak bedlivě sledujte, jaké další produkty budou v naší nabídce přibývat. Sami se těšíme, s jakými dalšími návrhy výrobci přijdou, protože potenciál pro další tvorbu ve stylu urban chic je opravdu velký.


Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.